Warning: Undefined array key "options" in /home/html/fenrisfight.cz/public_html/www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Dětské kroužky 2024

Šermířský trénink u dětí rozvíjí základní pohybové dovednosti, lásku k historii, posiluje jejich sebevědomí a vštepuje jim vnitřní disciplínu. Kroužek obsahuje cvičební přípravu na šerm, úvody do historie, seznámení s dobovými zbraněmi pro různá období (piráti, rytíři, vikingové apod). rozvíjení reflexů, koordinace a rovnováhy a úvod do akrobacie (kotoul, pády na zem apod).

Přihlásit žáka lze vždy na celé  školní pololetí (od října do ledna či od února do června). Cena za jeden kroužek je 2.000 kč za  první pololetí a obsahuje jednu hodinu tréninku týdně (mimo státní svátky). Jednoho žáka lze přihlásit i na více kroužků najednou. Doporučené věkové hranice (9-11 a 11-14 let) jsou orientační, na kroužku přistupujeme k jednotlivým žákům individuálně.

Co sebou: žák potřebuje sportovní oděv a obuv a pití na doplnění tekutin – ostatní pomůcky mu budou zapůjčeny na kroužku. 

Přihlášení:  

přihlašování na kroužky Nusle spuštěno!

v případě zájmu pošlete žádost o přihlášení spolu s údaji o dítěti a označením kroužku na email – pokud potřebujete fakturu, uveďte též fakturační údaje.

info@fenrisfight.cz

Kroužek 1 - NUSLE A: děti 9 - 11 let

čvrtek 15:10 - 16:05

Kroužek 2 - NUSLE B: děti 11 - 14 let

čvrtek 16:05 - 17:00

Kroužek 3 - VINOHRADY A: děti 9 - 11 let

Kroužek 4 - VINOHRADY B: děti 11 - 14 let

Náš Instruktor

Ondra je absolvent Vš, který má dlouholeté zkušenosti jako učitel dětských kroužků šermu a zoologie.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Jak Vám mohu pomoci?